Tja tja, nu sitter jag och julia på tåget ...

Tja tja, nu sitter jag och julia på tåget till göteborg. Imorn drar vi mot liseberg för att titta på danny, förresten gårdagen var bäst! Underbart bra konsert och lite underbart snack med dom finaste. Kommer sakna ihjäl mej efter jonah... :-( vem vet när vi träffar honom nästa gång. Men han har lovat att dom ska komma till växjö och att han ska tala om för mej när, hur han nu ska lyckas med det :-P. Aja, nu är vi framme om en halvtimma. Så vi hörs senare. Puss :-) and love from Lina <3

Dejt med kudden nästa ;)

Okej, hann visst blogga en gång till innnan jag skulle sova.
Snart halv två, och jag är inte alls trött längre,,
Just nu taggar jag till 1000 för att träffa världens bästa männsikor och se världens bästa show! :D
Kommer befinna mig på Liseberg hela måndag, så är det någon som har lust att komma förbi och säga hej är det bara att slå en pingla, finns på mobilen ;). Ni kan väl numret?! Annars så får ni höra av er så ska vi fixa de ;).
Lite hyper just nu asså, haha.
Jo, juste, ja skulle fixa lite mat tills senare, så ja bestämde mej för o göra lite sallad, tror ni ite de blev asmkt sallad eller?! Haha, så om det är ngn som vill ha lite sallad sen i Åseda så är det bara att leta upp mej, för ja kommer inte palla käka upp allt de ;).
Är väldigt sugen på Celcius, men det skulle jag ju inte rekommendera mig själv att dricka just nu, så pigg som jag blev av det ;).
Puss puss, nu ska ja ändå försöka sova lite, men först ska ja hänga upp lite tvätt... ;)

Blev en massa Dirty Loops hära ;)

Shit va de känns ovant o blogga från datorn, men men, nu är ja hemma iaf (fram tills imorn).
Kom hem igår då, pallade inte blogga,. Orkade typ ingenting, handlade och sen slutade de me att ja sov hos Micha ;).
Idag har ja då hängt lite me min lilla ängel Emma, najjs najjs, har inte träffat henne på evigheter!!!
Drar till Åseda imorn, tagga In the club tour!, sista stoppet ja besöker, Älskar verkligen showen! Känns sorgligt att ja ser den för allra sista gången imorn, ;'( *snyft*
Världens bästa peoples kommer vara på plats, och de kommer bli en grym spelning med världens grymmaste Danny och världens grymmaste Dirty Loops! :D
Det som slår mig mest är inte att ja kommer att sakna Danny, för honom ser ja så snart igen ;),
men de kommer bli grymt tomt utan att få träffa killarna i DL, på vem vet hur länge?!
Har inte fattat förrän nu hur mkt ja kommer sakna framför allt Jonah! Typ världens snällaste o omtänksamaste människa! Kan inte hålla mig för skratt när ja tänker på att han faktiskt ville ringa efter en taxi till mig och mina polare efter Laholm, när ja drev med honom o sa vi skulle få gå hem te Mellbystand mitt i natten vid typ 2.
Så ja säger bara de, att det är på tiden att Dirty Loops bokar spelning i Växjö omgående! Eller iaf i närheten så man kan dra o kolla!!
För dom är grymma!! Lyssna själva;
Ha de så bra, så kanske vi hinner höras imorn innan ja drar mot Åseda <3
RSS 2.0