Dag 29- Mitt favoritplagg

Hahah, just nu finns det ett plagg som ja om ja kunde skulle ha på mig varje dag!! (Men de har ja inte)
Och det är min Summer Tour t-shirt, finns inte hur mkt ja älskar den alltså :D <3

Har ingen hel bild på den, utan bara på trycket. Men ni kanske kan få en bättre bild en annan dag! :D.

Dag 28- Min favorittid på året

Min favorittid på året är sommaren, det har jag alltid sagt! :D
För sa jag alltid det för att jag fyller år på somarn, men det har förändrats. För är den tiden som man har tid till det som man inte annars har tillräckligt med tid till, tex, en massa konserter och att åka iväg i veckor utan att känna stress över saker som ska göras.
Sen att det för det mesta är varmt och att det är grönt och att det finns en massa blommor gör ju inte saken mkt sämre, som sagt, jag älskar sommaren :D och kommer förhoppningsvis alltid att göra det!


Älska sommaren alltså!! :D <3

Dag 27- Ett foto på något som gör mig lycklig

Okej, just nu finns de två saker som verkligen gör mig lycklig, så därför får det bli två foton.


Min älskade Alicia som jag saknar meest av allt i hela världen just nu! <3 Har inte träffat min älskling på över ett år och jag kan knappt hålla gråten inne när ja tänker på hur mkt ja saknar henne.. :'( <3 Men jag blir så glad och lycklig när jag tänker pstunderna vi haft tillsammans :D <3


Hahah, se blir ni kanske inte förvånade över att ni får en bild på Danny ;), men denna människa gör mig defentivit väldigt väldigt väldigt lycklig! :D Vet inte hur jag ska få er andra att förstå, jag vet faktiskt inte om ni nånsin kommer att förstå. Men så är det iaf :).

RSS 2.0