Danny på Liseberg 30e maj 2010 :) <3

Började dagen med kemiprov, tog typ 20 minuter. Sen hade hade vi jättelång rast :P sen hade vi en lite fysiklabb o lite matte, sen drog ja iväg. Skulle ju egentligen va hemma, men kollade med farmor om vi skulle åka till sommarstugan och klippa gräset, så de skulle vi. O eftersom Hb hade tagit ledigt från skolan hängde hon me oss :P, vi åkte mot sommarstugan men svängde inte i Halmstad, ja baa: WTF lixom?! O farmor bara, vi skulle ju till Liseberg sa vi ju ;P. AAAAAAAAH! Kan inte beskriva lyckan just det ögonblicket.... Helt otroligt!
Så vi kom dit, drog te scenen lämnade våra grejer längst fram, sen drog vi o åkte lite :) hehe, Virvelvinden spelade bäst musik asså :P. Vid typ fem drog vi ner för o kolla te våra saker. Sen började folket komma så vi fick typ stanna där o vakta :P.
Sen fick ja gå o möte Vic o Tot :), sen satt vi en stund te o drygade o sen va de lixom dags!
Världens fetaste o underbaraste konsert! Ja har ju bara sett ha solo innan på Rix, o sen i Globen då, men inte annars lixom, men asså han va så sjukt gry mså de finns inte ord!
Men efter sen så skulle han signera, men han signerade bara vid staketet så de gick typ inte o komma fram te han, så ja o HB drog te Jonah ist, snacka lite me han o så:P
Sen fick ja lämna Vic o Tot igen vid bilden så dom fick sina grejer, sen drog ja in igen o vi tog lite picx me Jonah, vår nya idol haha xD.
Ja hade ju lovat o åka Atmosfear med, så det va de sista vi gjorde,, Heheh, aah :P...
Efter de väntade 3 timmars bilresa hem.... Jag var så grymt trött, men de va lätt värt de :D.
Tack för en underbar dag! Puss and

Jaaaa! Yesterday was wonderful!

Snart sommarlov.. Har en massa som ska göras o avslutas.. Men snart är det slut. :) *pust*
Nu ska jag läsa klart min svenskabok så jag kan redovisa sen imorn... Den är jättedålig... Föstår inte det roliga i den.. Min lärare bara den är så rolig att man inte kan hålla sig för skratt! Haha.. eller inte.. Den e så tråkig att man typ skrattar för det.
Jaja, har bokat in ett nytt datum för o kolla Danny ;) 1a augusti på Liseberg :P. Nån som ska me?! ;) Förrutom HB XD
Hahah
TACK farmor för igår! <33 Hade ju bestämt att ja inte skulle åka te Liseberg igår, men hon tog med mig ändå!
Helt underbart!! Fetaste gigget ever! Så alla ska kolla turnéplanen o ta sej te närmaste stopp o kolla! <3
Ska fixa in bilderna o sen lägg upp dom här :D. Danny kolla på mej ;, hehe, sen har ja fett ont i ryggen efter ungen som stod o hoppa bakom mej såhon typ slog te mej 100 gånger... -.-''
Skriver mer sen, finns sjukt mkt o berätta :D <3
Atmosfear gav mig typ hjärtattack... Gick så grymt sakta upp att ja typ han sjunga en sjukt uppspeedad version av In the Club, haha... Tur att de bara va typ 3 andra pers som åkte samtidigt som mej o John, haha :P.
Ne, nu ska ja fortsätta läsa denna "roliga" bok så hörs vi sen :P

Love to you all (L)

har suttit lite o tänkt för mig själv i min ensamhet.
O ja har kommit fram till en grej eller ja vet inte om de e en grej, eller om de e flera, men ;P.
Jag är dne jag är, och så är det, men jag skulle inte vara den jag är utan mina vänner. Jag hade aldrig blivit den människa jag är idag utan de runt omkring mig.
Jag kommer aldrig glömma vad vissa människor har gjort för mig under de senaste två åren, ni har visat mig hur det är att bli älskad och fått mig att känna mig värdefull!
Ngr av er är ja evigt tacksam! Eller alla, ni är bäst allihopa!! <33
Att ni står ut med mig, haha de är et under i vissa fall. Ibland förstår ja verkligen inte vf ni inte har lämnat mig, för vissa av er har ja svikit så att ja inte förstår de själv... Förlåt.. <3
Ni är värda all världens kärlek för att ni finns för mig, för att ni gång på gång ställer upp.
Ne, asså, ja vet inte hur ja ska tacka er, men asså kan väl inte göra så mkt annat än o finnas för er som ni funnits för mej, och fortsätta tacka er!
Livet är hårt, men de hade varit så mycket hårdare utan er. Utan er vet jag inte vart ja hade stått idag, men det kan inte blivit på ett bättrev ställe än där ja nu befinner mig!
Så ja vill bara säga en gång tillv, TAAAAACK! <3 och Jag älskar er alla, tack för att ni ställer upp!!
Jag har inte riktigt löst dilemmat om vilken bild om passar bäst till detta inlägg, men jag känner att jag måste ha en bild för att kunna avsluta, annars känns det inte bra. Så jag får helt enkelt lägga upp en massa bilder, de kommer att komma en hel del bilder nu. Bilderna har alla en speciell innebörd för mig och ni ska veta att jag äslar varenda än av dom :D <33


Nej, det finns så många fler bilder som ja skulle kunna lägga upp. Men ja har inte plats för fler..
Så än en gång vill jag säga, tack jag älskar er alla! <3 <3 <3 <3

RSS 2.0