Grattis på födelsedagen brorsan!

Gud va ett år går fort!
De är än en gång dags att säga grattis till världens bästa förebild som fyller år idag!
Grattis på födelsedagen D-boi, tack för allt du gör för oss! Tack för att du ställer upp och bryr dig, jag kunde inte hittat en bättre förebild!
Tack och kram!


Måndagsnytt med Erika: Vi fick i alla fall silver

Jag sitter och tittar på när OS truppen är på väg hem. Det står alltså människor och väntar på att våra medaljörer och andra stjänor ska landa och just nu kommer dem första(fast inte OS hjältarna tydligen utan några andra) att bemötas med jubel från folket som står och väntar. 
 
Bland annat han snubben som står bakom landslaget i hockey under varje match. Laget vars spelare (en av dem) tyvär hamnade i blåsväder gällande doping och hurvida denna vad medveten eller inte. Jag tycker att vi gjorde bra ifrån oss i år. Under alla matcher, att vi överhuvudtaget kom till final är grymt. Sen när det kommer till sporter där man spelar matcher med två lag emot varandra (ishockey, curling ect) att det blir roligare med brons (för att man vinner matchen) än med silver (där man förlorarar) är någon vi får leva med. 
 
Och vi avslutade OS med 15 medaljer totalt, målet var att ta 8 - 10, och vårt OS har varit minst sagt dramatiskt med idrottare som kollapsar, trillar, blir överkörda, tappar stavar, tar allergimedicin och så vidare. 
 
Nu laddar vi om för nästa OS!
 
 

På något hotellrum i centrala Bryssel!!

Helt sjukt! Jag är alltså i Bryssel och har haft en jättemysig kväll :)
Imorgon ska vi alltså till EU-parlamentet (HELSJUKT!!!!).
Men först kan jag ju visa vad jag vart med om ikväll.

Först av allt var vi med om en såndär grej som bara häner på filmer. Vi kom till centralstationen i Bryssel och skulle alltså gå till hotellet. Men den ena damen sa att hennes kusin skulle hämta henne med bil så vi kunde åka med... Heheh, när kusinen väl kom visade det sig att hon bara hade en liten sportbil med TVÅ säten (o vi var alltså 4 som stod kvar o väntade), snopna men fulla i skratt slutade det med att farmor och en annan (alltså inte hon som egentligen skulle bli hämtad) in i bilen och åkte mot hotellet, medan jag och hon som skulle bli hämtad fick gå till hotellet.
Men tror ni att vi hittade rätt? Haha nej, så klart inte.. Så efter att vi virrat runt i 45 minuter hittade vi.. Vid detta laget även vrålhungriga..

Nästa uppdrag var alltså att hitta någonstans att äta middag, vilket vi lyckades med!! Woho, så mätta och goa gick vi vidare :).

Vi kom till Grand Place. Vackraste torget jag sett! (Kommer kanske fler bilder senare)Efter detta gick vi vidare o kollade på någon staty och sedan köpte jag lite dvs. 5 askar chocklad;)

Puss och pepp! :*

Ett roligt tillägg är att jag även har Spotify i öronen och bland all min musik kommer det reklam på franska.. Hahah, älskar det!!
RSS 2.0